Anvelope

Daca doriti sa cumparati anvelope in Chisinau, trebuie sa stiti cum sa le alegeti si cum difera intre ele. Acest lucru va determina siguranta autovehiculelor din jur si a transportului dumneavoastra, pe drum. Pretul cauciucului pentru o masina nu este intotdeauna factorul determinant. Este necesar sa va familiarizati cu ”moliciunea anvelopei”, calitatea cauciucului, care este sablonul de rulare decupat. Doar dupa aceea puteti sa acordati atentie costului si sa mergeti sa procurati.

Cum sa alegeti roti potrivite pentru masina

Cum sa protejati anvelopele impotriva uzarii rapide

Acest lucru este valabil mai mult pentru conducatorii auto neexperimentati, care detin prima masina. Principalele avertismente sunt descrise mai sus. Aici vom lua in considerare cauzele secundare ale uzarii pneurilor. Mai intii de toate, atunci cind le schimbati, ar trebui sa faceti corect echilibrarea. in al doilea rind, trebuie sa verificati colaps-convergenta. Daca exista abateri de citeva grade, acest lucru va duce la "roaderea" unei parti a cauciucului si la dificultatea de a conduce. si cel mai principal lucru este corespunderea sezonului.

Tipuri de cauciucuri auto

in fiecare an apar modele noi de cauciucuri auto, care influenteaza utilizarea in practica. 

 Daca aveti in continuare intrebari legate de cauciucurile auto, managerii nostri profesionisti vor raspunde la oricare dintre ele. Scopul companiei ”Avtoshini” este calitatea ridicata a produselor si deservirea inalta a fiecarui client. Nu evitam problemele clientilor, ci le rezolvam in cel mai scurt timp posibil.

Anvelope de iarna in Chisinau

Anvelopele de iarna reprezinta o parte importanta pentru calatoriile in timpul sezonului rece. Aceasta afecteaza nu numai siguranta dvs., ci si a vehiculelor care se apropie. Cind noaptea, temperatura scade sub 7 grade, majoritatea expertilor recomanda schimbarea cauziucurilor de vara. Deoarece inghetul te poate lua prin surprindere. Anvelopele de vara imediat se vor intari, si, mai tirziu vor deveni crapacioase. Aceasta va conduce la incapacitatea de a controla masina si la deteriorarea pneurilor.

Se intilnesc insa si persoane care cred ca nu e neaparat sa fie puse anvelopele de iarna. Se acceptaf si asa-zisele "anvelope de tot sezonul". Aceasta este o greseala grava care poate duce la un accident major. Adevarul este ca aceste anvelope sunt proiectate pentru o clima speciala, in cazul in care iarna nu este la fel de severa ca in tarile CSI. Acest tip este potrivit pentru majoritatea tarilor europene,dar nu si pentru Moldova. Este mai bine sa cumparati anvelope de iarna in Chisinau si sa fiti siguri pe drum pe vremea cu zapada.

Tipuri anvelope de iarna

Pentru alegerea corecta, trebuie luata in considerare zona de exploatare. Anvelopele de iarna sunt impartite in urmatoarele tipuri:

Caracteristici cauciucuri de iarna

Fiecare producator de roti de iarna, foloseste materiale speciale cu adaos de diverse impuritati, la baza carora sta cauciucul. La ingheturi mari, acesta nu permite intarirea anvelopei, ci ii confera elasticitate. Creste siguranta pe sosea, prin reducerea distantei de frinare, in timpul frinarii bruste sau deraparii.

Cum se pastreaza anvelopele de iarna

Cel mai bun loc va fi o pivnita uscata, o camara sau un garaj. Principalul este ca incaperea sa fie bine ventilata. Daca nu aveti un loc, majoritatea SRT-uri ofera serviciile lor. Pentru anvelopele de iarna cu jante, solutia optima va fi suspendarea lor sau pozitia orizontala. in cazul in care nu exista jante, intr-o pozitie verticala, intoarcerea la fiecare 4 saptamini.

Compania "Avtoshini" este specializata in vinzarea cauciucurilor de iarna deja de mai mult timp. in aceasta perioada, angajatii nostri au acumulat destula experienta. Ei pot propune cele mai bune oferte pe baza solicitarilor dumneavoastra. Lucrind numai cu distribuitori oficiali, oferim cele mai bune cauciucuri de iarna si un pret accesibil pentru fiecare client. in catalogul de anvelope veti gasi toate marcile populare, raza necesara, corespunzatoare inaltimii profilului. Comparati parametrii, consultati ratingul si cititi recenziile clientilor.

Anvelope de vara in Chisinau

Odata cu debutul temperaturilor ridicate, soferii incep sa aleaga in mod activ anvelope de vara. Va recomandam sa examinati aceasta problema de indata ce temperatura este fixata peste 8 ° C.

in primul rind, producatorii pun accent pe securitate, acordind atentie reducerii distantei de frinare. Pentru aceasta, fac un compus special de cauciuc, cu adaos de aditivi de siliciu. Amestecurile celelalte, companiile mari, le tin in secret de concurenti. Este cunoscut faptul ca anvelopele de vara au in compozitie materiale dure, care nu permit "topirea" in vremea calda. Iar carcasa tehnologica ofera fiabilitate in modurile de mare viteza.

in cazul in care anvelopele de vara sunt utilizate in timpul iernii, se vor intari instantaneu, ceea ce va duce la degradare si accident. in acel moment este mai bine sa folositi anvelope de iarna. Ele dispun de o structura elastica.

Principalii parametri de selectie la cauciucurile de vara

Cel mai important, caracteristica ce ar trebui sa descrie cauciucurile de vara de inalta calitate, este capacitatea de a micsora distanta de frinare in timpul diferitelor conditii meteorologice. Desigur, daca drumul este umed, aceasta va fi mai lunga decit in ​​pe cel uscat. De mare importanta este un bun cuplaj cu drumul. Autovehicului trebuie sa reactioneze imediat la mecanismul de manevrare.

in cazul in care cauciucurile sunt de proasta calitate sau sezoniere, exista o posibilitate de derapaj in  timpul cotirii bruste. Pentru a evita neplacerile pe sosea, trebuie sa selectati:

• benzi de rulare corecte

• indicele de incarcare si viteza

• profilul corespunzator

Conducerea in timpul verii, depinde foarte mult de suprafata de rulare. Ele sunt impartite in urmatoarele tipuri:

• Asimetrica nedirectionala. Aceste pneuri au o parte interna si externa. Pentru instalarea corecta pe janta, consultati marcajul de pe partea rotii - INNER (intern), OUTER (extern). Avantajele acestor pneuri de vara consta in manevrare la nivel inalt pe sosea in timpul conducerii intensive, curbe periculoase, schibarii de banda. Ele sunt adesea folosite ca anvelope sportive.

• Simetrica nedirectionala. Detin un nivel scazut de zgomot. Pentru fanii conducerii confortabile va fi o solutie ideala.

• Asimetrica directionala. Au rotatie directionala. Pentru montare, sageata marcheaza miscarea rotii. Ele sunt impartite in stinga si dreapta.

• Simetrica directionala. Datorita canelurilor largi de pe suprafata de rulare, acestea vor fi de neinlocuit pentru masinile cu tractiune din spate. in perioadele de ploi abundente si ploi torentiale, rotile din fata resping repede apa de pe carosabil, eliberind spatiu pentru tractiunea din spate. Oferind o stabilitate transversala excelenta, adesea sint folosite pentru conducerea inafara soselelor si prin murdarie.

Pentru ca durata de exploatare sa fie cit mai lunga, va recomandam sa alegeti un stil de conducere linistit, evitind situatii extreme si frinare brusca. Deci vor servi 2-3 sezoane. Va sfatuim sa cumparati cauciucuri de vara de vara noi, fara a recurge la cele folosite. si faceti in termen de o saptamina, o exersare usoara.

Magazin de anvelope in Chisinau

Magazinul online «avtoshini» a adunat cele mai bune modele care indeplinesc toate standardele mondiale de calitate. Lucram cu furnizori mari si oferim un pret scazut pe tot teritoriul Moldovei. in catalogul de anvelope, sunt disponibili cei mai cunoscuti producatori: Nokian, Yokohama, Kumho, Bridgestone, Hankook, Michelin, Goodyear etc.

Pentru autoturisme, camioane, SUV-uri, crossover-uri si vehicule comerciale, puteti vedea ratingul si comentariile pentru anvelopele de vara.

Afişare 1 - 30 din 43989 (1467 pagini)