Anvelope 255 /65 R17

La noi puteti cumpara anvelope 255 /65 R17 in Chisinau. Vindem anvelope de la Continental, Matador, Rosava, Nokian si alti producatori. Catalogul contine anvelope pentru iarna si vara, cu preturi si caracteristici diferite.

Cum sa alegi anvelope pentru masina ta

Inainte de a cumpara anvelope 255 /65 R17, fii atent la urmatoarele caracteristici :

  1. Sezonalitate. Catalogul nostru include anvelope de iarna, vara si toate anotimpurile. incercati sa schimbati pantofii masinii la timp, pentru ca. anvelopele de vara se bronzeaza iarna si afecteaza manevrabilitatea, in timp ce anvelopele de iarna se uzeaza rapid in sezonul cald.
  2. Rezistenta la uzura. Indicat de indicele de uzura a benzii de rulare de la 100 la 600 cu un calcul de 10 mii km pentru fiecare 100 de puncte.
  3. Indice de incarcare si viteza maxima. Indicele de sarcina indica greutatea maxima pe care o poate suporta anvelopa. Notat cu un numar de doua-trei cifre. Indicele de viteza este codificat cu litere latine de la L la Z.
  4. Zgomot. Indicat de pictograma unde sonore. Val 1 - 3 sau mai mult dB sub standardul european 2016. 2 valuri - la nivelul standardelor UE sau mai silentioase, dar nu mai mult de 3 dB. 3 valuri - cauciucuri zgomotoase care depasesc limita.

Daca ai nevoie de inlocuire, poti cumpara cauciucuri 255 /65 R17 de vara si de iarna in Chisinau de la magazinul avtoshini.md.

Cum sa alegi banda de rulare a anvelopei

Caracteristicile unei anvelope depind de tipul de benzi de rulare. Cauciucul poate avea urmatoarele modele:

  1. Directional simetric. Canelurile laterale converg de la margini spre centru in sensul de rotatie. indeparteaza eficient apa, noroiul si zapada topita de sub zona de contact. Banda de rulare este bine protejata de hidroplanare la viteze mari. Dezavantajul anvelopelor cu un model directional simetric este zgomotul ridicat in comparatie cu anvelopele nedirectionale.
  2. Simetric nedirectional. Universal, potrivit pentru toate tipurile de drumuri, convenabil pentru soferii cu un stil de condus relaxat. Printre deficiente - rezistenta scazuta la acvaplanare. Cel mai profitabil este sa cumparati anvelope cu un model simetric nedirectional, deoarece. sunt potrivite atat pentru deplasarea prin oras, cat si pentru o excursie la un picnic la tara.
  3. Asimetric non-directional. Modelul este neuniform in functie de zona. Partea exterioara este mai rigida si mai rezistenta la deformare, in timp ce partea interioara este mai capabila sa faca fata acvaplanarii. Datorita rigiditatii zonei exterioare la viteze mai mari, absorbtia vibratiilor se deterioreaza.
  4. Directionala asimetrica. Anvelope multifunctionale cu un management bun al apei si rigiditate echilibrata. Sunt rare din cauza popularitatii scazute: sunt incomod de instalat din cauza cerintelor de respectare a partilor externe si interne. in plus, va trebui sa transportati si 2 roti de rezerva.

Unde poti sa cumperi anvelope 255 /65 R17 in Chisinau

Oferim o gama larga de anvelope 255 /65 R17 pentru masina ta. Suntem gata sa oferim:

Daca nu puteti alege, sunati-ne sau vizitati magazinul nostru. Vom alege anvelope ieftine pentru masina dvs., vom consulta, vom ajuta la instalare si echilibrare.

Hankook RH12 255/65 R17 108T

La comanda (5 zile)

Aplus A919 255/65 R17 110H

La comanda (5 zile)

Afişare 1 - 30 din 132 (5 pagini)