285/35 R23

285/35 R23

Dacă ești în căutarea anvelopei perfecte pentru mașina ta, atunci 285/35 R23 este exact ceea ce ai nevoie. Această anvelopă combină performanța ridicată, confortul și siguranța pentru o călătorie de neegalat pe orice tip de drum.

Avantajele anvelopei 285/35 R23

  1. Tracțiune maximă: Datorită profilului său larg și modelului inteligent al benzii de rulare, această anvelopă oferă o tracțiune fiabilă chiar și pe drumuri ude și alunecoase. Vei avea încredere în siguranța ta în orice condiții.
  2. Confort îmbunătățit: 285/35 R23 are un sistem unic de absorbție a vibrațiilor care reduce zgomotul și oferă o călătorie moale și lină chiar și pe drumuri accidentate. Te vei bucura de fiecare minut la volan fără a simți niciun disconfort.
  3. Durabilitate: Componentele speciale din compoziția cauciucului anvelopei o fac rezistentă la uzură. 285/35 R23 vă va servi mult timp, economisind bani la înlocuirea constantă a anvelopelor.
  4. Versatilitate: Această anvelopă este ideală pentru anotimpurile de vară și iarnă. Oferă manevrabilitate și stabilitate excelente pe orice tip de drum, făcându-l o alegere versatilă pentru orice anotimp.

Cum să alegi anvelope 285/35 R23

  1. Luați în considerare tipul de mașină: înainte de a alege anvelopele, asigurați-vă că acestea sunt potrivite pentru tipul dvs. de mașină. 285/35 R23 este ideal pentru mașinile sport și executive.
  2. Determinați sezonalitatea: decideți dacă veți folosi anvelopele în timpul sezonului de iarnă sau de vară. 285/35 R23 se descurcă bine ambelor sezoane datorită versatilității sale.
  3. Verificați evaluările și recenziile: înainte de a cumpăra, acordați atenție evaluărilor și recenziilor altor proprietari de mașini. Acest lucru vă va ajuta să decideți asupra mărcii și modelului de anvelopă care se potrivește nevoilor dvs.
  4. Consultați-vă cu profesioniști: Nu ezitați să solicitați sfatul specialiștilor. Vă vor ajuta să alegeți anvelopele 285/35 R23 optime pentru mașina dvs. și vă vor sfătui cu privire la toate întrebările dvs.

Anvelopele 285/35 R23 sunt cea mai buna alegere pentru cei care apreciaza confortul, siguranta si fiabilitatea. Nu ratați ocazia de a îmbunătăți calitatea călătoriei dumneavoastră și de a comanda aceste anvelope în Moldova astăzi!

Durata de viață a anvelopelor variază în funcție de calitatea, condițiile și îngrijirea acestora. În medie, anvelopele pot dura între 5 și 10 ani.

Garanția pentru anvelope poate varia de la un producător la altul. În mod obișnuit, aceasta variază între 3 și 6 ani și acoperă defectele de fabricație, dar nu și uzura normală.

Anvelopele trebuie depozitate într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de substanțe chimice. Dacă este posibil, cel mai bine este să le depozitați pe rafturi speciale.

Măsurați adâncimea benzii de rulare cu un instrument de măsurare (calibrator de anvelope). Dacă adâncimea benzii de rulare este mai mică de 1,6 mm, anvelopele trebuie înlocuite.

Hankook Ventus S1 Evo 3 K127A 285/35 R23 107Y XL

În stoc
6.125 MDL