285/40 R23

285/40 R23

Anvelopele 285/40 R23 sunt cea mai bună soluție pentru o mașină dacă prețuiești confortul, siguranța și capacitatea maximă de cross-country. Atunci când alegeți anvelope, există câteva beneficii cheie de luat în considerare pentru acest tip de anvelope.

Avantajele anvelopelor 285/40 R23

  1. Aderență excelentă la drum. Datorită lățimii largi a benzii de rulare și profilului redus, anvelopele 285/40 R23 asigură o tracțiune excelentă, permițând mașinii să fie controlată cu ușurință atât pe autostradă, cât și la viraje.
  2. Confort și netezime. Instalarea anvelopelor de această dimensiune crește semnificativ confortul și netezimea datorită utilizării celor mai noi tehnologii de absorbție a șocurilor și dezvoltării unei benzi de rulare speciale.
  3. Performanță de frânare îmbunătățită. Anvelopele 285/40 R23 au o eficiență ridicată de frânare, ceea ce mărește semnificativ siguranța la conducere și reduce distanța de frânare.
  4. Putere. Utilizarea materialelor și tehnologiilor de înaltă calitate în producția de anvelope 285/40 R23 le garantează o durată lungă de viață și rezistență la uzură.

Sezonalitatea

Anvelopele 285/40 R23 sunt ideale pentru utilizare în orice perioadă a anului. Datorită benzii de rulare speciale, acestea oferă o capacitate excelentă de cross-country atât pe drumuri uscate, cât și pe ude. Mai mult, aceste anvelope au o rezistență bună la factorii activi de mediu precum temperaturile ridicate și scăzute.

Cum alegi anvelope 285/40 R23?

Atunci când alegeți anvelopele 285/40 R23, ar trebui să acordați atenție următorilor parametri:

  • Marca. Acordați preferință mărcilor cunoscute, deoarece acestea garantează o calitate înaltă și o durată lungă de viață.
  • Călca. Alegeți anvelope cu banda de rulare concepute pentru diverse condiții de funcționare: asfalt, murdărie, zăpadă etc.
  • Indicele de viteză. Asigurați-vă că anvelopele pe care le alegeți au viteza adecvată pentru vehiculul dvs. pentru a asigura siguranța pe drum.
  • Sezonalitatea. Decideți dacă aveți nevoie de anvelope de vară sau de iarnă în funcție de condițiile climatice din zona dvs.

Punând pe primul loc confortul, siguranța și capacitatea de cross-country, anvelopele 285/40 R23 vor fi o alegere excelentă pentru mașina dvs. Nu uitați să urmați recomandările pentru alegerea și utilizarea anvelopelor pentru a maximiza durata de viață a acestora și pentru a asigura siguranța la conducere.

Durata de viață a anvelopelor variază în funcție de calitatea, condițiile și îngrijirea acestora. În medie, anvelopele pot dura între 5 și 10 ani.

Garanția pentru anvelope poate varia de la un producător la altul. În mod obișnuit, aceasta variază între 3 și 6 ani și acoperă defectele de fabricație, dar nu și uzura normală.

Anvelopele trebuie depozitate într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de substanțe chimice. Dacă este posibil, cel mai bine este să le depozitați pe rafturi speciale.

Măsurați adâncimea benzii de rulare cu un instrument de măsurare (calibrator de anvelope). Dacă adâncimea benzii de rulare este mai mică de 1,6 mm, anvelopele trebuie înlocuite.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV 285/40 R23 111V XL

În stoc
15.484 MDL