31/10.5 R15

31/10.5 R15

Dacă sunteți proprietar de SUV și căutați anvelope de încredere și de performanță pentru vehiculul dvs., atunci anvelopele 31/10.5 R15 sunt soluția ideală pentru dvs. Cu acest model de anvelope vei fi sigur de o excelenta capacitate de cross-country si siguranta pe cele mai dificile drumuri.

Avantajele anvelopelor 31/10.5 R15

  • Performanțe excelente în teren - datorită dimensiunilor crescute și benzii de rulare largi, anvelopele 31/10.5 R15 asigură o tracțiune excelentă și nu vor permite SUV-ului tău să se blocheze chiar și în cele mai dificile condiții.
  • Stabilitate imbunatatita a drumului - profilul larg al anvelopelor asigura ca vehiculul sa se aseze ferm pe drum, facandu-l mai controlabil si mai sigur.
  • Durată lungă de viață - anvelopele 31/10.5 R15 sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care le asigură durabilitatea și rezistența la uzură. Vă puteți bucura de performanțe ireproșabile ale anvelopelor pentru o lungă perioadă de timp.

Varietate de anvelope 31/10.5 R15

Anvelopele 31/10.5 R15 sunt disponibile într-o varietate de modele și mărci, permițându-vă să alegeți cea care se potrivește nevoilor dumneavoastră individuale. Veți putea găsi anvelope cu diferite tipuri de benzi de rulare pentru cea mai bună tracțiune pe diferite drumuri și condiții.

Caracteristici ale alegerii anvelopelor 31/10.5 R15

  1. Tipul de drum și condițiile de condus – Înainte de a alege anvelopele, este important să țineți cont de condițiile în care intenționați să utilizați SUV-ul. Dacă vă confruntați cu trasee de teren dificile, alegeți anvelope cu benzi de rulare aspră pentru o tracțiune mai bună.
  2. Buget – Stabiliți cât sunteți dispus să cheltuiți pe anvelope. Rețineți că o investiție în anvelope de calitate este o investiție în siguranța și performanța vehiculului dumneavoastră.
  3. Marca și reputația - alegeți anvelope de la producători de încredere, cu o bună reputație. Mărcile cunoscute oferă anvelope 31/10.5 R15 de înaltă calitate, care vă vor servi mult timp și în mod fiabil.

Dacă doriți să cumpărați anvelope 31/10.5 R15 in Moldova, contactați magazinul Avtoshini.md. Aici veți găsi o gamă largă de anvelope de diferite dimensiuni și modele și, de asemenea, veți primi sfaturi profesionale de la experții noștri. Comandați anvelope de înaltă calitate 31/10.5 R15 și bucurați-vă de o călătorie confortabilă și sigură cu SUV-ul dumneavoastră!

Durata de viață a anvelopelor variază în funcție de calitatea, condițiile și îngrijirea acestora. În medie, anvelopele pot dura între 5 și 10 ani.

Garanția pentru anvelope poate varia de la un producător la altul. În mod obișnuit, aceasta variază între 3 și 6 ani și acoperă defectele de fabricație, dar nu și uzura normală.

Anvelopele trebuie depozitate într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de substanțe chimice. Dacă este posibil, cel mai bine este să le depozitați pe rafturi speciale.

Măsurați adâncimea benzii de rulare cu un instrument de măsurare (calibrator de anvelope). Dacă adâncimea benzii de rulare este mai mică de 1,6 mm, anvelopele trebuie înlocuite.

BFGoodrich Mud Terrain T/A 31/10.5 R15 109Q

La comanda (4-5 zile)