32/11.5 R15

32/11.5 R15

Anvelopele 32/11.5 R15 sunt o optiune ideala pentru proprietarii de SUV care doresc tractiune maxima si incredere in toate conditiile de operare. Astfel de anvelope au o serie de avantaje, caracteristici variate și sunt disponibile într-o gamă largă, ceea ce face ca procesul de selecție să fie cât mai convenabil.

Avantajele anvelopelor 32/11.5 R15

  1. Capacitate de cross-country îmbunătățită: datorită dimensiunilor mari și benzii de rulare largi, anvelopele 32/11.5 R15 oferă o capacitate excelentă de cross-country în condiții off-road, noroi și zăpadă.
  2. Tracțiune fiabilă: Banda de rulare specială și suprafața de contact crescută cu șoseaua asigură o tracțiune excelentă pe drumuri asfaltate și de pământ, asigurând siguranță maximă în timpul călătoriei.
  3. Durabilitate: materialele de înaltă calitate și designul unic al anvelopelor le permit să reziste la sarcini grele și să își mențină caracteristicile de performanță mai mult timp, ceea ce le prelungește semnificativ durata de viață.
  4. Manevrabilitate îmbunătățită: anvelopele 32/11.5 R15 asigură stabilitate în timpul manevrelor și răspuns precis al direcției, ceea ce face conducerea confortabilă și sigură.

Cum alegi anvelopele 32/11.5 R15?

Atunci când alegeți anvelopele 32/11.5 R15, trebuie să luați în considerare:

  • Tipul vehiculului: Luați în considerare caracteristicile SUV-ului dvs. și cerințele pentru anvelope ale acestuia.
  • Condiții de funcționare: stabiliți ce condiții de drum le întâlniți cel mai des - sol, zăpadă, noroi și altele.
  • Brand: Acordați atenție reputației producătorului și alegeți anvelopele care sunt produse de o companie de încredere.

Este ușor și convenabil să alegi și să cumperi anvelope 32/11.5 R15 în Moldova pe site-ul Avtoshini.md. Aici puteți găsi o selecție largă de modele de la diverse mărci, puteți obține sfaturi de specialitate și puteți găsi cea mai bună ofertă pentru mașina dvs.

Comandă anvelope 32/11.5 R15 pe Avtoshini.md și bucură-te de călătorii sigure și confortabile cu SUV-ul tău!

Durata de viață a anvelopelor variază în funcție de calitatea, condițiile și îngrijirea acestora. În medie, anvelopele pot dura între 5 și 10 ani.

Garanția pentru anvelope poate varia de la un producător la altul. În mod obișnuit, aceasta variază între 3 și 6 ani și acoperă defectele de fabricație, dar nu și uzura normală.

Anvelopele trebuie depozitate într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de substanțe chimice. Dacă este posibil, cel mai bine este să le depozitați pe rafturi speciale.

Măsurați adâncimea benzii de rulare cu un instrument de măsurare (calibrator de anvelope). Dacă adâncimea benzii de rulare este mai mică de 1,6 mm, anvelopele trebuie înlocuite.

BFGoodrich All Terrain T/A KO 32/11.5 R15 113R

La comanda (4-5 zile)