33/12.5 R15

33/12.5 R15

Anvelopele 33/12.5 R15 sunt soluția ideală pentru proprietarii de SUV-uri și pick-up-uri care cunosc prețul fiabilității și abilitatea excelentă la cross-country. Aceste anvelope se caracterizează prin performanțe excelente și capacitatea de a face față celor mai dificile condiții de drum. Puneți-vă în lumea posibilităților nelimitate alegând anvelope 33/12.5 R15, disponibile pentru achiziție în Moldova pe Avtoshini.md.

Avantajele anvelopelor 33/12.5 R15

  1. Abilitate excelentă în teren: banda de rulare mare și profilul larg permit anvelopelor 33/12.5 R15 să facă față condițiilor de teren și terenului neuniform. Vei putea cuceri fără probleme trasee montane, mlaștini și dune de nisip.
  2. Caracteristici de tracțiune îmbunătățite: lățimea anvelopei permite o tracțiune excelentă și o manevrabilitate eficientă. Acest lucru este deosebit de important atunci când transportați mărfuri sau în condiții de zăpadă.
  3. Stabilitate superioară: anvelopele 33/12.5 R15 asigură un nivel ridicat de stabilitate pe drum, permițând șoferului să se simtă confortabil și în siguranță. Vei avea încredere în fiabilitatea mașinii tale indiferent de condițiile de acoperire.
  4. Durabilitate: Materialele de înaltă calitate și designul special permit anvelopelor 33/12.5 R15 să-și mențină performanța și eficiența pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta înseamnă că economisiți bani la înlocuirea constantă a anvelopelor.

Cum alegi anvelopele 33/12.5 R15?

Atunci când alegeți anvelopele 33/12.5 R15 pentru mașina dvs., trebuie să luați în considerare următorii factori:

  • Tip de condus: Dacă preferați off-roadul activ și vă aflați adesea în condiții extreme, alegeți anvelope cu durabilitate și manevrabilitate sporite.
  • Condiții meteorologice regionale: dacă zăpada și gheața sunt frecvente în zona dvs., căutați anvelope care au o tracțiune bună și o stabilitate excelentă a zăpezii.
  • Buget: Bugetul dumneavoastră este, de asemenea, un factor important în alegerea anvelopelor. Pe Avtoshini.md veți găsi o gamă largă de anvelope 33/12.5 R15 în diferite categorii de preț, permițându-vă să alegeți cea mai bună variantă.

Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți SUV-ul sau anvelopele pentru pickup și bucurați-vă de confort și de posibilități nesfârșite. Cumpărați anvelope 33/12.5 R15 în Moldova pe Avtoshini.md astăzi!

Durata de viață a anvelopelor variază în funcție de calitatea, condițiile și îngrijirea acestora. În medie, anvelopele pot dura între 5 și 10 ani.

Garanția pentru anvelope poate varia de la un producător la altul. În mod obișnuit, aceasta variază între 3 și 6 ani și acoperă defectele de fabricație, dar nu și uzura normală.

Anvelopele trebuie depozitate într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de substanțe chimice. Dacă este posibil, cel mai bine este să le depozitați pe rafturi speciale.

Măsurați adâncimea benzii de rulare cu un instrument de măsurare (calibrator de anvelope). Dacă adâncimea benzii de rulare este mai mică de 1,6 mm, anvelopele trebuie înlocuite.

BFGoodrich All Terrain T/A KO 33/12.5 R15 108R

La comanda (4-5 zile)