Anvelope 325 /35 R22

La noi puteti cumpara anvelope 325 /35 R22 in Chisinau. Vindem anvelope de la Continental, Matador, Rosava, Nokian si alti producatori. Catalogul contine anvelope pentru iarna si vara, cu preturi si caracteristici diferite.

Cum sa alegi anvelope pentru masina ta

Inainte de a cumpara anvelope 325 /35 R22, fii atent la urmatoarele caracteristici :

  1. Sezonalitate. Catalogul nostru include anvelope de iarna, vara si toate anotimpurile. incercati sa schimbati pantofii masinii la timp, pentru ca. anvelopele de vara se bronzeaza iarna si afecteaza manevrabilitatea, in timp ce anvelopele de iarna se uzeaza rapid in sezonul cald.
  2. Rezistenta la uzura. Indicat de indicele de uzura a benzii de rulare de la 100 la 600 cu un calcul de 10 mii km pentru fiecare 100 de puncte.
  3. Indice de incarcare si viteza maxima. Indicele de sarcina indica greutatea maxima pe care o poate suporta anvelopa. Notat cu un numar de doua-trei cifre. Indicele de viteza este codificat cu litere latine de la L la Z.
  4. Zgomot. Indicat de pictograma unde sonore. Val 1 - 3 sau mai mult dB sub standardul european 2016. 2 valuri - la nivelul standardelor UE sau mai silentioase, dar nu mai mult de 3 dB. 3 valuri - cauciucuri zgomotoase care depasesc limita.

Daca ai nevoie de inlocuire, poti cumpara cauciucuri 325 /35 R22 de vara si de iarna in Chisinau de la magazinul avtoshini.md.

Cum sa alegi banda de rulare a anvelopei

Caracteristicile unei anvelope depind de tipul de benzi de rulare. Cauciucul poate avea urmatoarele modele:

  1. Directional simetric. Canelurile laterale converg de la margini spre centru in sensul de rotatie. indeparteaza eficient apa, noroiul si zapada topita de sub zona de contact. Banda de rulare este bine protejata de hidroplanare la viteze mari. Dezavantajul anvelopelor cu un model directional simetric este zgomotul ridicat in comparatie cu anvelopele nedirectionale.
  2. Simetric nedirectional. Universal, potrivit pentru toate tipurile de drumuri, convenabil pentru soferii cu un stil de condus relaxat. Printre deficiente - rezistenta scazuta la acvaplanare. Cel mai profitabil este sa cumparati anvelope cu un model simetric nedirectional, deoarece. sunt potrivite atat pentru deplasarea prin oras, cat si pentru o excursie la un picnic la tara.
  3. Asimetric non-directional. Modelul este neuniform in functie de zona. Partea exterioara este mai rigida si mai rezistenta la deformare, in timp ce partea interioara este mai capabila sa faca fata acvaplanarii. Datorita rigiditatii zonei exterioare la viteze mai mari, absorbtia vibratiilor se deterioreaza.
  4. Directionala asimetrica. Anvelope multifunctionale cu un management bun al apei si rigiditate echilibrata. Sunt rare din cauza popularitatii scazute: sunt incomod de instalat din cauza cerintelor de respectare a partilor externe si interne. in plus, va trebui sa transportati si 2 roti de rezerva.

Unde poti sa cumperi anvelope 325 /35 R22 in Chisinau

Oferim o gama larga de anvelope 325 /35 R22 pentru masina ta. Suntem gata sa oferim:

Daca nu puteti alege, sunati-ne sau vizitati magazinul nostru. Vom alege anvelope ieftine pentru masina dvs., vom consulta, vom ajuta la instalare si echilibrare.

Cum să alegeți anvelopele potrivite?

Anvelopele sunt una dintre cele mai importante componente ale oricărui vehicul. Ele asigură aderența vehiculului la drum, oferind manevrabilitate și siguranță în trafic. Însă, alegerea anvelopelor ar trebui să se bazeze pe criterii precum dimensiunea, tipul de profil, sezonalitatea și marcă.

La alegerea anvelopelor, trebuie acordată atenție dimensiunilor. Anvelopele auto au dimensiuni și marci diferite, dintre care una dintre cele mai populare este 325 /35 R22. Această dimensiune a anvelopelor este cea mai comună în rândul vehiculelor de clasă medie, ceea ce face ușor găsirea și cumpărarea anvelopelor potrivite.

Alegerea corectă a anvelopelor pentru vehicul este cheia pentru o călătorie confortabilă și sigură. Se trebuie să se ia în considerare nu numai dimensiunea anvelopelor (lățimea, înălțimea și diametrul), ci și tipul de profil, sezonalitatea și marcă. La alegerea anvelopelor, ar trebui să se acorde atenție următoarelor aspecte:

- Sezonalitatea. Anvelopele de vară oferă aderență mai bună pe drumurile umede, iar cele de iarnă – pe zăpadă și gheață. Anvelopele auto universale pot fi folosite pentru condusul în orice moment al anului, dar de obicei sunt mai scumpe. Anvelopele de sezon4 au dovedit eficiența lor în orice condiții.

- Dimensiunea. La alegerea dimensiunii anvelopelor, ar trebui să se urmeze ghidul de utilizare al vehiculului și datele din cataloagele specializate. Nu ar trebui să se instaleze anvelope cu parametri diferiți față de cei recomandați de producător.

- Marcă. Ar trebui să se aleagă anvelope de mărci cunoscute, acordând atenție aspectelor precum rezistența, durabilitatea și aderența la drum.

- Tip de profil. Diverse tipuri de profil au propriile lor caracteristici. De exemplu, anvelopele cu profil neted oferă vehiculului o viteză mai mare și o manevrabilitate mai bună, dar sunt utilizate pe termen scurt. Anvelopele cu profil off-road, de exemplu, permit vehiculului să opereze pe drumuri cu pietriș.

De ce anvelopele 325 /35 R22 au devenit populare printre iubitorii de mașini?

Această dimensiune a anvelopelor a devenit populară în rândul vehiculelor de clasă medie, deoarece se potrivește perfect cu multe modele. Anvelopele 325 /35 R22 dețin un jant mare, care asigură o conducere ușoară și confortabilă, în același timp permițând vehiculului să manevreze eficient pe drum.

Anvelopele 325 /35 R22 au devenit populare și datorită ușurinței de utilizare. Această dimensiune a anvelopelor este comodă atât pentru condițiile de vară, cât și pentru cele de iarnă. De asemenea, anvelopele 325 /35 R22 se remarcă prin durabilitatea și fiabilitatea lor, aspecte apreciate de iubitorii de mașini din întreaga lume.

O gamă largă de anvelope 325 /35 R22 de la cei mai renumiți producători

Alegerea anvelopelor de dimensiunea 325 /35 R22 va fi făcută din multitudinea de opțiuni oferite de cei mai importanți producători mondiali. Printre acești producători se pot aminti mărci importante, cum ar fi Michelin, GoodYear, Continental, Bridgestone, Hankook.

Avantajele achiziționării anvelopelor 325 /35 R22 online

Pentru achiziționarea anvelopelor de dimensiunea 325 /35 R22 nu este necesar să vă plimbați prin magazine în căutarea perechii potrivite. O gamă largă de anvelope 325 /35 R22 este disponibilă în magazinele online, ceea ce permite achiziționarea rapidă, convenabilă și la un preț avantajos. În plus, în magazinele online există întotdeauna posibilitatea de a obține informații detaliate despre anvelopele dorite, a se familiariza cu recenziile altor cumpărători.

În concluzie, anvelopele 325 /35 R22 sunt o variantă excelentă pentru vehiculele de clasă medie, caracterizate prin confort sporit și siguranță. La alegerea anvelopelor de dimensiunea potrivită, ar trebui să acordați atenție unor aspecte precum sezonalitatea, marcă, tip de profil și să comandați anvelopele într-un magazin online convenabil, ceea ce va permite nu numai economisirea timpului, dar și obținerea celor mai bune anvelope indisponibile în magazinele tradiționale.

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)